Krunića već u januaru čeka odlazak iz Milana, ali i ostanak u Seriji A

Odlazi na posudbu

Krunića već u januaru čeka odlazak iz Milana, ali i ostanak u Seriji A

A. Čaušević

Iako je stigao prije svega nekoliko mjeseci u Milan već se špekuliše o budućnosti Radeta Krunića. 

Krunić je s Rossonerima potpisao petogodišnji ugovor, ali odlazak Marca Giampaola bi mogao zakomplikovati stvari bh. reprezentativcu.

Naime, prema informacijama do kojih je stigao Tuttomercato 26-godišnji veznjak bi već u januaru mogao promijeniti sredinu.

Za Krunića je zainteresovana Genoa, a radilo bi se samo o trenutnom odlasku s obzirom da ga ovaj klub želi samo na posudbu. Tamo bi ponovo sarađivao s bivšim trenerom Aureliom Andreazolijem

Genao je tokom i prethodnih prijelaznih rokova željela angažovati Fočaka koji je na kraju završio u Milanu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Krunić je ove sezone odigrao svega 45 minuta u porazu od Fiorentine. Ostaje da se vidi da li će se dolaskom Stefana Piolija na klupu promijeniti stvari na bolje za bivšeg člana Empolija.

Bez obzira što u Milanu praktično i ne igra to nije uticalo na Krunićev status u reprezentaciji BiH pošto je redovno dobija pozive selektora Roberta Prosinečkog. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Jarane, pa LENDARA BRAT danas pise kako Krunic nece nigdje u januaru..citate li uopste sta vam KOLEGE pisu?
11 2
djšpica
treba pregledat ove tetovaze fino..hmm ko zna..mozda se kakav vojvoda krije :D
3 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi