12

Komentari (12)

posto_tad_nisu_postojali
@plemic na šipku na Stajanju gdje smo bili prije vas
lalinjo
Odličan trener,sigurno će prenjeti dio agresivnosti na igrače iz svojih igračkih dana,ajmo Renda,povedi nas u nove pobjede.
posto_tad_nisu_postojali
Moje prognoze su da ipak Zrinjski leti s prvog mjesta, a pošto Borcu pomažu sudije, nije isključeno da se baš oni popnu na to mjesto
umzm12123
Krunoslav jer trenercina za BiH ligu,bit cemo jos bolji...
plemic
mogao bi se i ti popeti, ali na što ...
posto_tad_nisu_postojali
Mislim da je na našim prostorima teško ubosti pravog trenera. Jakirović je specifičan i sumnjam da se može ponoviti. Ali koliko će stvarno moći ovaj novi trener, to ćemo još vidjeti
zgembo.popuslic
Steta za ligu sto je otiso Jakirovic al to je prirodni put da ide dalje. Napravio je od Zrinjskog respektabilnu ekipu a samim tim je tjerao i druge ekipe da se pojacavaju i da nastoje biti bolje na terenu. Ovaj sadasnji trener tek treba da se dokaze.
Adrian
Bilo bi iznenađenje da nije iz Hrvatske.
umzm12123
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.