Krupa dogovorila prijateljsku utakmicu sa Vojvodinom

Za vrijeme reprezentativne pauze

Krupa dogovorila prijateljsku utakmicu sa Vojvodinom

Reprezentativnu pauzu koja će uslijediti zbog utakmica BiH protiv Gibraltara i Albanije će mnogi bh. klubovi iskoristiti za odigravanje prijateljskih utakmica.

To će biti slučaj i sa Krupom, koja je dogovorila kvalitetan prijateljski meč sa Vojvodinom u Novom Sadu, što je potvrdio predsjednik kluba Draško Ilić.

"U razgovoru sa predsjednikom novosadskog kluba Dušanom Mijićem i prvim čovjekom Nadzornog odbora „lala“ Dragoslavom Vukovićem dogovorili smo prijateljsku utakmicu koja će nam mnogo koristiti, a ovim putem želim da se zahvalim u lično, ali i ime Fudbalskog kluba Krupa na tome što su nas pozvali da budemo njihovi gosti. Na ovaj način dva kluba učvršćuju i produbljuju korektne prijateljske i sportske odnose i relacije", rekao je Ilić.

Utakmica Vojvodine i Krupe igra se 25. marta na stadionu Karađorđe u Novom Sadu, a počet će u 17 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekspedicija bh. premijerligaša će se ka Srbiji zaputiti dan ranije, u petak 24. marta u jutarnjim satima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti