10

Komentari (10)

Sova11
gale1970
Krupa je zaslužila PL
rodjak
bice zanimljivo ove godine gledati sukob "Mamurnih Pandi" i "Vukova" sa Otoke,gorit ce zemlja ;)
FighterIXI
Neka oni ponesu sa sobom onaj semafor ako hoće na Gradski. imaju bolji semafor u Krupi nego na Gradskom.
Adnanos
Cccc Premijeligas nema reflektore. U selima sa 500 stanovnika stadioni imaju reflektore i pomocne terene. Neki klubovi jos igraju (9 liga) a drugi su ugaseni ali stadioni jos uvijek imaju reflektore. Jest da je Svedska ali opet Krupa ce biti premijeligas.
magistar
Cudno. Tim iz Banjaluke ce igrati u Banjaluci.
kazandzija
Nije Kongo,ako nemaš reflektore,nema igrati,još na onoj kancerogenoj podlozi na +40
Kolonelo
Smijesan si ko crtani.Kao prvo za reflektore je spreman projekat i oni ce najkasnije do pocetka naredne sezone biti postavljeni,a klub koji nema jednog feninga duga zasluzuje igrati u Premijer ligi!A sto se tice podloge pa u 10x jacim ligama se igra na vjestackoj podlozi,a ne moze u PL jel? I podloga je spremna,ovih dana krece da se nova postavlja.
manijaci_____
Gdje se to na vjestackoj travi igra sestre ti
kazandzija
Pa šta je problem,ako budete imali reflektore igraćete,sto se srdiš? I đe pise da ne zasluzuje igrati ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti