Krupa ostaje i bez Vukotića? Kapiten pred transferom

Ne manjka interesa

Krupa ostaje i bez Vukotića? Kapiten pred transferom

Rezultati koje Krupa na Vrbasu ostvaruje u posljednje dvije godine nisu prošli nezapaženo. Za igrače ovog mladog bh. premijerligaša se čulo u Evropi i već dvojica su preselila u Poljsku, odnosno Švedsku, a sljedeći u nizu koji bi mogao promijeniti sredinu je Aleksandar Vukotić.

Vukotić slovi za jednog od najboljih fudbalera Krupe i nije tajna da se za njegove usluge interesuju brojni klubovi, a prema nezvaničnim informacijama, jedna od ponuda koju ima na stolu dolazi iz Hrvatske. Ovog defanzivca u svojim redovima želi vidjeti Lokomotiva iz Zagreba, koja u Vukotiću vidi idealnu zamjenu za Denisa Kolingera koji je na izlaznim vratima kluba.

"Za Vukotića je po mnogo čemu pravi trenutak da ode u jaču ligu i on to zaslužuje, ali ništa nećemo raditi po svaku cijenu. Ukoliko napravimo još jedan transfer, to će svakako da poveća ovaj istorijski uspjeh kluba", kazao je prvi čovjek Krupe Dragomir Ilić za Nezavisne.

Kraljevčanin je inače u redovima Krupe od 2015. godine, a zahvaljujući ponašanju na terenu i izvan njega nagrađen je i kapitenskom trakom. U karijeri je prethodno još igrao za Slogu iz Kraljeva i Dolinu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Krupa je ove zime prodala još Irfana Jašarevića u švedski Dalkurd, te Elvira Koljića u Lech iz Poznana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi