Stigao na ljekarske preglede: Elvir Koljć karijeru nastavlja u Poljskoj?

Bh. napadač na izlaznim vratima Krupe

Stigao na ljekarske preglede: Elvir Koljć karijeru nastavlja u Poljskoj?

Endin Čaušević

Napadač Krupe, Elvir Koljić, prema svemu sudeći karijeru će nastaviti u inostranstvu jer se nalazi na izlaznim vratima bh. premijerligaša.

Koljić je u prvom dijelu sezone Premijer lige BiH pružao odlične partije u dresu Krupe za koju je postigao 11 golova i sigurno je da njegove igre nisu prošle nezapaženo.

Novopečeni bh. reprezentativac se nalazio na meti turskog Samsunspora, ali od transfera na kraju nije bilo ništa.

Iako se bliži početak drugog dijela sezone prema svemu sudeći Krupa će biti oslabljena za Koljića koji će kako stvari stoje napustiti klub. Bh. napadač bi trebao karijeru nastaviti u Poljskoj i to u dresu Lecha.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako SportSport.ba nezvanično saznaje Koljić se nalazi na ljekarskim pregledima, te da bi uskoro trebao potpisati ugovor sa poljskim klubom iz Poznana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi