Igraće zapaženu ulogu u Prvoj ligi RS: Krupa se pojačala

Slažu igračku križaljku

Igraće zapaženu ulogu u Prvoj ligi RS: Krupa se pojačala

A. Beganović

Nekadašnji član Premijer lige, FK Krupa, priprema se za narednu sezonu u kojoj će igrati u Prvoj ligi Republike Srpske.

Iako su dobrim igrama u drugom dijelu sezone izabranici mladog stručnjaka Vladimira Ilića izborili ostanak u društvu najboljih bosanskohercegovačkih klubova, zbog nerazumjevanja lokalnih i entitetskih vlasti, odnosno zbog ignorantskog odnosa prema ovom klubu, odlučili su istupiti iz Premijer lige i u narednoj sezoni igrati u Prvoj ligi Republike Srpske.

Tim potezom čelni ljudi kluba znantno su smanjili troškove, no sasvim sigurno u Prvoj ligi RS neće biti bez ambicija i igraće značajnu ulogu u prvenstvu.

Istina, ekipa koja je izborila ostanak u društvu najboljih je "rasformirana", ali mladi šef struke Vladimir Ilić i njegovi saradnici zasukali su rukave i iz dana u dan bruse formu, uglavnom mlađim igračima.

Ipak, čelnici kluba su u proteklim danima dogovorili i dolazak nekoliko fudbalera, koji će sasvim sigurno pojačati konkurenciju u timu.

Potpisala je Krupa četiri fudbalera i to iskusnog 27-godišnjeg defanzivca Nemanju Vidovića koji je u prošloj sezoni branio boje Tekstilca. Biće to Vidovićem povratak u Krupu s obzirom da je ranije nastupao za ovaj klub, a u dosadašnjoj karijeri branio je boje i Travnika, banjolučkog Borca, Kozare i Slobode iz Mrkonjić Grada.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Iz Tekstilca u Krupu je stigao i Miloš Perović. Radi se o napadaču koji je između ostalog svojevremeno nastupao za Leotar, Proleter iz Teslića i Slobodu iz Mrkonjić Grada.

Konkurenciju u vrhu napada pojačao je i mladi 17-godišnji Srđan Beuk koji je u Krupu stigao iz Kozare, dok je konkurenciju na krilnim pozicijama pojačao Dejan Glišić, koji je svojevremno nastupao za Krupu. U prošloj sezoni nosio je dres Rudara iz Prijedora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi