Slaže se igračka križaljka

Nova pojačanja za Krupu

6

Komentari (6)

Brazuka
Istupili i umjesto u najnižu ligu vico im završi da ostanu u Prvoj rs i odmah se vrate. Pleme vam.lopovsko kriminalno braća Ilic.
Malmi_Suomi
Je*la vas Krupa i ta trobojka . Uvijek bila i bit će BOSANSKA KRUPA. Jbt pa historiju mijenjate. Yebo li vas Dobrica Ćosić i " velika srbija " Srbija to Tokija hahahahaha
Koliko znam Bosanska Krupa je u Federaciji BiH, a sad ne znam koja je ova Krupa i gdje se ona nalazi,
Malmi_Suomi
Pa po trobojci i vjerovatno " njihovom orlu " da je očigledno u manjem BH entitetu. Samo htio reći da je Krupa, Bosanska Krupa a ne bi me čudilo da su je " nako prisvojili " pošto je to NEBESKI NAROD. Od komšija i susjeda me ništa ne može iznenaditi. Samo JEDNOM bar mene iznenadili i nikad više. A ovim " šatro našim BH degenima " koji ništa ne čine po tom pitanju, bolje da ne pišem ništa. A vjeruj ne znam zašto pišem i ovo. Pozz
Joco89
Ovo je Krupa na Vrbasu neznalice. Bolje ćuti nego što lupetaš gluposti!
Malmi_Suomi
@Joco89 moj crni Joco u pravu si NEZNALICA jesam i priznajem, fulio sam što se tiče ove teme. A šta očekivati od mene koji imam od škole bukvar + veliki odmor? Jbga za3ebo sam se ali od " vas " trobojke malo iz Modriče malo iz ( kod vas u Srbiji) Srbije ne mogu ništa dobro očekivati.
I još kada napišeš : NE ZABORAVI KO TI JE ĐED BIO? VJERU ZA VEČERU PRODAO???
Jedan od tvojih komentara . Šta očekivati od tebe CRNI joco??
Nemam vremena RAZLIGU
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.