Nova pojačanja za Krupu

Slaže se igračka križaljka

Nova pojačanja za Krupu

A. Beganović

Redove nekadašnjeg premijerligaša FK Krupa pojačali su Ljubiša Nikodinović i Živko Bubić.

Pripreme Krupe za novu sezonu su u punom jeku, a šef struke Vladimir Ilić polako slaže i igračku križaljku.

Krupa će se u narednoj sezoni u Prvoj ligi Republike Srspke uglavnom oslanjati na "domaći" i mladi igrački kadar, a u protekla dva dana ovaj klub je doveo dvojicu novih fudbalera.

Jučer su u Krupi službeno predstavili mladog 20-godišnjeg Nikodinovića kao svog novog fudbalera. Radi se o napadaču koji dolazi iz BSK-a, a koji je svojevremeno nastupao u omladinskim selekcijama Krupe.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

A, danas je ugovor sa nekadašnjim premijerligašem koji je elitni rang bh. fudbala napustio zbog ignorantskog odnosa lokalnih i entitetskih vlasti što je prouzrokovalo finansijske poteškoće, potpisao Živko Bubić.

Radi se o 23-godišnjem defanzivcu koji u Krupu stiže iz novogradske Slobode. Ranije je nastupao za Krupu, ali i za Borac, Kozaru i Jedinstvo iz Žeravice.

Promo

Top Komentari

Brazuka
Istupili i umjesto u najnižu ligu vico im završi da ostanu u Prvoj rs i odmah se vrate. Pleme vam.lopovsko kriminalno braća Ilic.
6 1
Malmi_Suomi
Je*la vas Krupa i ta trobojka . Uvijek bila i bit će BOSANSKA KRUPA. Jbt pa historiju mijenjate. Yebo li vas Dobrica Ćosić i " velika srbija " Srbija to Tokija hahahahaha
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi