Krupa razbila Čelik

Pionirska Premijer liga BiH

Krupa razbila Čelik

M. Šljivak

Pioniri Krupe savladali su danas vršnjake Čelika u Zenici rezultatom 5:1.

Do vodstva gosti dolaze već u sedmoj minuti meča. Matej Jokić je pogodio za 0:1, ali je Čelik preko Zekovića četiri minute kasnije uspio da poravna rezultat na 1:1.

Međutim, gosti iz Krupe na poluvrijeme odlaze sa dva gola prednosti. Vuk Malić je sa dva gola donio gostima vodstvo od 1:3.

Nastavak donosi još dva pogotka u mreži Čelika. Na 1:4 je u 38. minutu povećao Igor Trivić, a konačih 1:5 djelo je Aleksandra Gavrića u 56. minuti meča.

Krupa nakon dva odigrana kola ima četiri osvojena boda, dok je Čelik za sada bez bodova.

Pionirska Premijer liga BiH, 1. kolo:

Čelik - Krupa 1:5 (Zeković 11' / Jokić 7', Malić 21', 35', Trivić 38', Gavrić 56')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

ČELIK: Brka, Mujezinović, Bašić, Helja, Žuna, Zeković, Šabić, Ahmetspahić, Palačkić, Softić, Hodžić. Igrali su još: Mlaćo, Babić, Škaljo, Begić, Zatagić.

KRUPA: Matijaš, Stupar, Pucar, Jokić, Vidović, Jotić, Gavrić, Trivić, Kralj, Drča, Malić. Igrali su još: Kuzmanović, Petrović, Vranješ, Jelača, Vuković.

Top Komentari

franjo25z
I mi smo zeljuuu...hjajhaajaajja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi