Sloboda deklasirala Čelik na Tušnju
Pioniri Slobode sigurni na svom terenu

25.kolo Premijer lige BiH za pionire

Sloboda deklasirala Čelik na Tušnju

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 25.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za pionire na Tušnju su se sastali ekipe Slobode i Čelika. Na kraju uvjerljivu pobjedu slavili su domaći fudbaleri rezultatom 5:1(3:0). 

Poveli su domaći fudbaleri u 11.minuti golom Hamze Redžić, da bih par minuta kasnije Nedim Avdić udvostručio vodstvo na 2:0, a igrala se 19.minuta. Poslije toga napadali su domaći fudbaleri da bih u 32.minuti Dževid Avdihodžić povisio rezultat na 3:0. Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu gosti iz Zenice smanjili su vodstvo preko Edina Durmiša na 3:1, da bih par minuta kasnije domaći fudbaleri preko Nedima Avdića povisio rezultat na 4:1 iz penala, igrala se 42.minuta.

Tačku na i u ovom susretu stavlja Dževid Avdihodžić za visokih 5:1, u 44.minuti. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao i domaći fudbaleri upisali su nova tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi