Krupa savladala Domžale u pripremnom meču

Pobjeda bh. ekipe

Krupa savladala Domžale u pripremnom meču

Endin Čaušević

Fudbaleri Krupe danas su savladali Domžale u pripremnoj utakmici za drugi dio prvenstva Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Krupa je danas odigrala veoma dobar meč protiv slovenskog prvoligača i na kraju je uspjela da upiše pobjedu. Domžale je meč počeo u kombinovanom sastavu, no u nastavku meča trener ovog tima bio je primoran da u igru uvede svoje najbolje igrače.

Odlučujući trenutak utakmice desio se u 53. minuti utakmice kada je Slobodan Milovanović iskoristio sjajnu priliku i zatresao mrežu slovenskog tima za 0:1. Domaći tim je pokušao u nastavku meča da dođe do izjednačenja, ali se rezultat nije mijenjao.

Nekadašnji bh. reprezentativac Senijad Ibričić odigrao je posljednjih pola sata za Domžale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi