Krupa sigurna protiv Metalleghea

Sigurna pobjeda premijerligaša

Krupa sigurna protiv Metalleghea

S. Mlaćo

Trener Metalleghea Romeo Šapina, ove subote je počeo sa pripremama za nastavak prvoligaške sezone.

Metalleghe BSI je u Krupi na Vrbasu odigrao test meč protiv domaćeg premijerligaša kao uvod u sutrašnji zvanični početak priprema. Krupa je u ovaj meč ušla sa najboljom postavom, a s obzirom da je domaćin već odavno u trenažnom procesu, te da su popularni Kraljevi iz Jajca odigrali utakmicu sa samo četiri standardna prvotimca, ne čudi poraz od 4:0.

U dresu Metalleghe BSI našla se nekolicina igrača koji će se pokušati nametnuti Šapini.

Kraljevi su utakmicu počeli u sastavu: Gluhić, Alispahić, Kovač, A.Smajić, Bevanda, Opardija, E.Kukavica, Tankuljić, Haračić, Pavlović, Vujica. U drugom dijelu jos igrali Muratspahić, Čosić, Samardžić, Golubović i Omerbegović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U ponedjeljak u 13 sati Šapina će sa saradnicima izvršiti prozivku te obaviti prvi trening na kojem će prisustvovati i ostatak prvotimaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi