Krupa slavila protiv Travnika, Zec počeo pogađati

Prijateljska utakmica

Krupa slavila protiv Travnika, Zec počeo pogađati

Fudbaleri Krupe jučer su na domaćem terenu odigrali prijateljski meč protiv Travnika.

Posljednjeplasirani tim bh. šampionata je na kraju slavio rezultatom 2:1, a jedan od strijelaca u trijumfu bio je i novajlija Đuro Zec, koji je nagovijestio da bi mogao biti od velike pomoći Krupi u nastavku sezone.

Mrežu Travnika ovaj srbijanski internacionalac je zatresao u 28. minuti, deset minuta kasnije na 2:0 je povećao Lazar Nikolić, dok je jedini gol za goste bio djelo Nihada Šere na početku drugog poluvremena.

Krupi je ovaj meč poslužio kao priprema pred nadolazeći premijerligaški ogled sa Tuzla Cityjem, koji se u sklopu 22. kola igra u subotu s početkom u 15:00 sati.

Prijateljska utakmica:

FK Krupa - NK Travnik 2:1

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Krupa: Kutić, Dekić, Jelić, Maksimović, Puzigaća, Modić A., Modić M., Nikolić, Zec, Babić, Aganspahić.

NK Travnik: Muratspahić, Lovrinović, Vrebac, Tabaković, Baltić, Ćurić, Ćatić, Pranjaga, Biković, Dautović, Brljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi