Novo lice u FK Krupa: Treninzima se priključio Đuro Zec

Prethodno igrao u Srbiji

Novo lice u FK Krupa: Treninzima se priključio Đuro Zec

U FK Krupa ne gube nadu da mogu sačuvati premijerligaški status.

Krupa u bh. prvenstvu trenutno zauzima posljednje mjesto, ali zaostatak za klubovima iz 'mirne luke' nije veliki i u skladu s tim u klubu i dalje nastoje pojačati ekipu za odlučujuće bitke.

Treninzima Krupe se priključio i 29-godišnji Đuro Zec, koji je prethodno igrao za Napredak iz Kruševca, a s njim su čelnici premijerligaša dogovorili saradnju do kraja sezone i u toku je njegova registracija.

Đec je po vokaciji krilni fudbaler, cijelu svoju dosadašnju karijeru je proveo u Srbiji, a uz Napretak igrao je ranije još za Proleter, Voždovac, Donji Srem, Čelarevo i Borac Čačak. U prethodnoj polusezoni za kruševački tim je postigao jedan gol u Superligi uz dvije asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije