Krupa startala s pripremama, cilj je Premijer liga

Marić održao prozivku

Krupa startala s pripremama, cilj je Premijer liga

Ekipa Krupe započela je s pripremama za proljetni dio sezone u 1. ligi RS.

U nastavku sezone jedini cilj Krupe bit će osvajanje titule i plasman u premijerligaško društvo, a start priprema ozvaničen je današnjom prozivkom koju je održao trener Zoran Marić.

Mariću se odazvalo ukupno 28 fudbalera, a iako novih imena nije bilo, nije isključeno da u narednim danima osnaže konkurenciju na pojedinim pozicijama. To je potvrdio i predsjednik kluba Draško Ilić.

"Imamo interes da se klub ojača na nekim pozicijama kako bismo ulaskom u Premijer ligu imali kostur koji može odgovoriti zahtjevima Premijer lige", kazao je, između ostalog, Ilić.

Medijima se na konferenciji za medije obratio i trener Zoran Marić koji je optimističan po pitanju borbe za viši rang.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Vjerujem u ekipu i u ovaj klub. Bit ćemo posvećeni, bit ćemo profesionalni, živjet ćemo za ostvarenje cilja i nadam se da ćemo u tome uspjeti. U Medulinu nas čekaju ozbiljne provjere, definisani su datumi, a želja je da uvijek igramo sa boljim ekipama od sebe. Tada možemo nešto i naučiti", poručio je Marić.

Prvi dio sezone Krupa je, podsjetimo, okončala na liderskoj poziciji s 35 osvojenih bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi