Krupa startala sa pripremama: Istaknut jasan cilj u novoj sezoni
FOTO: Facebook FK Krupa

Radno u bivšem premijerligašu

Krupa startala sa pripremama: Istaknut jasan cilj u novoj sezoni

S. Mlaćo

FK Krupa će naredne sezone igrati Prvu ligu RS. Klub iz okoline Banja Luke tako je jučer startao sa pripremama za novu sezonu i čelnici kluba vjeruju u što skoriji povratak u elitni rang bh. nogometa.

Umjesto Slobodana Starčevića na klupu Krupe stigao je iskusni Zoran Marić koji je jučer i obavio prozivku, te je ovaj tim tako zvanično počeo sa radom.

Mariću se odazvalo 26 nogometaša, a uskoro se očekuju i prva pojačanja.

"Hvala ljudima iz kluba na povjerenju, a zahtjev koji je stavljen pred mene je obavezujući. To je povratak u Premijer ligu i ja sam svjestan zadatka. Neće to biti nimalo lako", kazao je Marić na predstavljanju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kada je Marić u pitanju, radi se o stručnjaku koji je već imao priliku raditi u našoj zemlji.

Bilo je to 2010. godine kada je s klupe vodio Borac s kojim je osvojio i nacionalni Kup, a još je, između ostalog, trenirao Novi Pazar, Vojvodinu, Spartak iz Subotice, Proleter...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije