Krupa traži pojačanja, pregovara se sa iskusnim golmanom

Bilobrk u dresu Krupe?

Krupa traži pojačanja, pregovara se sa iskusnim golmanom

Krupu na Vrbasu naredne sezone očekuju premijerligaški izazovi.

Klub iz okolice Banjaluke u eliti je igrao do prošle godine, a nakon samo jedne, i to nekompletne sezone, vraćaju se u BH Telecom Premijer ligu BiH.

S tim u vezi rukovodstvo kluba već polako kreće u potragu za pojačanjima, a jedan od onih koji bi mogao zadužiti Krupin dres je 34-godišnji golman Luka Bilobrk.

Prethodnu sezonu Bilobrk je proveo braneći za Radnik iz Bijeljine, ali kako još nije produžio ugovor, otvoren je da pregovara s drugim klubovima i upravo je Krupa jedan od njih.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Sa Krupom sam u kontaktu, imaju želju da me dovedu, kao što ima i Radnik da me zadrži. Vidjet ćemo šta će biti", rekao je Bilobrk za kojeg se interesuje i mostarski Velež.

Bilobrk već godinama uspješno brani u našoj ligi. Uz Radnik, ranije je još nosio dresove Širokog Brijega, Čelika, Travnika...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi