Krupa u kratkom vremenskom periodu predstavila čak šest pojačanja!
FOTO: FK Krupa/Facebook

Vratili se u elitu

Krupa u kratkom vremenskom periodu predstavila čak šest pojačanja!

Admin Čaušević

Krupa je prije nekoliko godina bilo pravo osvježenje na bh. fudbalskoj sceni, a klub iz kanjona Vrbasa u povratničkoj sezoni u Premijer ligi sigurno ne želi igrati ulogu posmatrača. 

Nakon promocije u bh. elitu vrijedno rukovodstvo Krupe je zasukalo rukave i odmah počelo raditi na igračkom kadru jer su za Premijer ligu bila neophodna pojačanja.

Povratnik u elitni rang je tokom proteklih sedmica dogovorio nekoliko pojačanja, a nakon povratka sa Zlatibora gdje su obavljene pripreme saradnja je i ozvaničena.

Tako je Krupa jutros u kratkom vremenskom razmaku predstavila čak šestoricu novih igrača koji će sljedeće sezone nositi dres jednog od najzdravijih klubova u bh. prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ugovore su potpisali golman Tarik Abdulahović, defanzivac Miloš Karišik, krilni napadači Aleksa Andrejić i Dejan Glišić te napadači Milivoj Krmar i Stefan Nikolić.

Krupa će u prvom kolu sezone imati izuzetno težak zadatak jer će dočekati aktuelnog prvaka Sarajevo.

Top Komentari

Saimai1316
Nikakva to pojacanja nisu,to je samo da se popuni roster,
3 2
bato
KRMAR POJACANJE. MA NEMOJTE ZA****VATI. PA ON NEMOZE IGRATI NI 3 LIGU BIH
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi