8

Komentari (8)

bato
KRMAR POJACANJE. MA NEMOJTE ZA****VATI. PA ON NEMOZE IGRATI NI 3 LIGU BIH
Saimai1316
Nikakva to pojacanja nisu,to je samo da se popuni roster,
Kolonelo
Smijesan si ko crtani.Sa igracima koji su ostali iz prosle sezone I sa ovim novajlijama to ce biti jedna odlicna ekipa sa spojem mladosti I iskustva.Od bitnijih odlazaka samo je otisao Jovo Lukic.A ti ocito ne poznajes kvalitete ovih novajlija pa mlatis praznu slamu.Pogledaj malo o Stefanu Nikolicu gdje je igrao sve I kakav je igrac prije svega,kao I Aleksa Andrejic,svi su tu sa razlogom,Karisik je Partizanova skola ima dosta iskustva,a I tri ostala su mladi igraci sa kvalitetom zeljni dokazivanja.
Kolonelo
Seljacicu jedan iskompleksirani! Ti I takvi slicni tebi ste pljuvali po Krupi kad je usla u PL,zatim.predvidjali raspad kluba kada je ispao iz PL,opet ste se s****li,I sada kada je klub ostao na nogama I doveo kvalitetna pojacanja opet nesto nije uredu.Al samo polako vidjecemo sve,ko se zadnji smije najsladje se smije.
FighterIXI
@Kolonelo Pitanje za tebe. Je li Krupa banjalučki klub ili ne? Da li je to banjalučka Krupa ili klub iz kanjona Vrbasa? Jako je važno zbog ss.ba da znaju tačno napisati informaciju kao i za grad koji finansira klub kao da je banjalučki.
Saimai1316
Nisi me shvatio bas skroz ja sam to rekao za Krupu ali i generalno za nasu ligu,sve su to nikakvi igraci,garantiram ti da u cijeloj PL nema vise od 5 kvalitetnih igraca u svim timovima zajedno,sve ostalo su amateri
Kolonelo
Pa Krupa na Vrbasu kao mjesto pripada Banjaluci,a inace skoro pa sve troskove kroz sve ove godine obezbjedila su braca Ilic,ono nesto sitno sto je dobio klub od grada skoro da I nije bilo od neke pomoci.Sad je stigla ta pomoc od FSRS koji je dosta pomogao za renoviranje podloge,ali uopsteno gledano Krupa od grada nema neke velike koristi kao neki ostali klubovi iz PL.Krupa je inace privatni klub pa sam grad I nema toliku obavezu prema njima.
Krivaja Zavidovići
Men' s'čini da je smeće onaj što piše nebuloze...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.