Krupa ubjedljiva protiv Leotara

Utakmica 22. kola Prve lige RS

Krupa ubjedljiva protiv Leotara

Fudbaleri Krupe savladali su danas u Banjaluci ekipu Leotara rezultatom 3:0, u okviru 22. kola Prve lige RS. 

Izabranici Slobodana Starčevića na taj način su vezali šestu uzastopnu pobjedu u drugom dijelu prvenstva čime su sačuvali prvo mjesto pred početak play off-a.

Prvu ozbiljniju priliku na meču bilježimo u 31. minutu kada je nakon kornera najviši u skoku bio Vukotić, ali je njegov šut glavom sa nekih desetak metara zaustavio golman gostiju.

Nešto bolju igru domaćin je krunisao u 44. minutu kada je neoprezan izlazak golmana Kolaka iskoristio Koljić i doveo domaćina u vodstvo. Tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme.

U nastavku je Krupa u potpunosti nadigrala goste iz Trebinja. U 70. minutu Ljubenović se nakon jedne odbijene lopte najbolje snašao u šesnaestercu te je rutinski zatresao mrežu gostiju. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Do kraja meča domaćin je uspio da dođe do još jednog pogotka. Srijelac je bio rezervista Cvijanović u 77. minutu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi