Krupa ubjedljiva protiv Rudara iz Prijedora

Sigurna pobjeda

Krupa ubjedljiva protiv Rudara iz Prijedora

S. Mlaćo

U generalci pred početak drugog dijela sezone u Premijer ligi nogometaši Krupe danas su sa sigurnih 4:0 savladali FK Rudar iz Prijedora.

Krupa je povela već u 13. minuti pogotkom Dujakovića, što je ujedno bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

Na samom početku drugog dijela Dujaković povisuje na 2:0, da bi u 55. minuti na semaforu pisalo 3:0. Strijelac je bio Mandić.

Konačnih 4:0 postavio je pred sami kraj meča rezervista Aganspahić.

Krupa će drugi dio sezone u Premijer ligi otvoriti duelom protiv FK Zvijezda 09 na svom terenu naredne subote.

Prijateljska utakmica:

FK Krupa - FK Rudar Prijedor 4:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Krupa: Marković, Nikodijević, Miketek, Karišik, Redžić, Palić, Dujaković, Lukić, Nikolić S., Makitan, Mandić. Još su igrali: Maksimović, Nikolić L., Aganspahić, Jelić, Blažević, Dekić.

FK Rudar Prijedor: Hamzabegović, Marić, Kukavica, Lezić, Pekija, Gavrilović, Sajak, Kovačević, Davidović, Mujagić, Ramić. Još su igrali: Tomić, Dragić, Živanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi