Krupa ubjedljivim porazom završila pripreme na Zlatiboru

Napredak slavio sa 3:0

Krupa ubjedljivim porazom završila pripreme na Zlatiboru

Ekipa Krupe iz Krupe na Vrbasu je završila pripreme na Zlatiboru sigurnim porazom od Napretka iz Kruševca rezultatom 3:0.

Meč je odigran na Tari pri povratku ekipe kući za Banjaluku, a strijelci za srbijanskog superligaša bili su Vukanović u 9. i 35. i Alivodić u 48. minuti.

"U prvom poluvremenu nismo odgovorili na adekvatan način brzoj i preciznoj igri protivnika, koji je iskoristio naše dvije greške i poluvrijeme završio sa 2:0. Drugo poluvrijeme smo započeli još hrabrije i otvorenije, napravili dvije izgledne šanse ali smo brzo kažnjeni pogotkom iz sumnjive situacije. Poslije toga smo bili dominantniji, napravili veći broj izglednih šansi, ali rezultat je ostao 3:0 za Napredak", rekao je trener Krupe Slobodan Starčević

Prijateljska utakmica:

Krupa - Napredak 0:3 (0:2)

Krupa: Kutić, Palić (od 43. Dujaković), Jašarević, Aleksić, Vukotić, Redžić (od 45. Vidović), Milutinović, Barić (od 30. Dabić), Milanović, Ljubenović, Koljić. Još su od 75. minute igrali: Fejzić, Šamara, Maksimović, Guskić, Makitan, Savić, Handžić, Marjanović, Zukić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Napredak:  Petrić, Bajić, Simonović, Tubić, Urošević, Vučić, Markoski, Milisavljević, Alivodić, Vukanović, Kasalica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi