Krupalija: Protiv Mađarske ćemo dati svoj maksimum

Kadetski reprezentativac Bosne i Hercegovine

Krupalija: Protiv Mađarske ćemo dati svoj maksimum

D. Rakanović

Kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas igra posljednji susret u grupnoj fazi protiv Mađarske na Evropskom prvenstvu B divizije. 

Reprezentativac Timur Krupalija istakao je da će on i njegovi saigrači dati svoj maksimum kako bi došli do pobjede protiv Mađarske. 

"Iako smo bili desetkovani protiv Irske, dali smo sve od sebe. Igrali smo agresivnu odbranu, a to nam je mnogo pomoglo, omogućivši nam bolju igru u napadu i bržu tranziciju. Danas igramo protiv Mađarske, daćemo svoj maksimum i želimo doći do pobjede i plasmana u četvrtfinale", rekao je Krupalija. 

Utakmica protiv Mađarske igra se od 19:30 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi