Krv nije voda: Mbappeov mlađi brat krenuo istim stopama

Da li ste znali da Kylian ima mlađeg brata?

Krv nije voda: Mbappeov mlađi brat krenuo istim stopama

S. Grebović

Da "Krv nije voda" nije tek obična izreka najbolje možemo vidjeti na primjeru porodice Mbappe.

Otac Wilfried Mbappe je bio fudbalski agent i trener, majka porijeklom iz Alžira Fayza Lamari se bavila rukometom, dok su braća Kylian, Ethan i Jires Kembo Ekoko fudbaleri.

Najstariji brat Jires Kembo Ekoko je usvojen u porodici Mbappe i trenutno nastupa za Bursaspor u Turskoj. Nekada je nosio dres francuskog Rennesa, ali s obzirom da ima 31 godinu jasno je da se njegovoj fudbalskoj karijeri polako primiče kraj.

O Kylianovim kvalitetima svi smo već jako dobro upoznati, ali šta je sa najmađim bratom Ethanom?

Naime, on ima samo 13 godina i nedavno je uvršen među 48 najtalentovanijih fudbalera u Francuskoj u svom uzrastu. Impresivno zar ne, ali on tek treba da prođe sljedeći rez kada će se ovaj spisak skratiti na 23 imena, navode francuski mediji.

Bilo kako bilo činejnica je da porodica Mbappe za svoju budućnost ne mora brinuti...

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

😘❤️

Objavu dijeli Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

⚽️✅

Objavu dijeli Kylian Mbappé (@k.mbappe)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti