Krychowiak karijeru želi nastaviti u Španiji ili Italiji

Napušta PSG nakon samo jedne sezone?

Krychowiak karijeru želi nastaviti u Španiji ili Italiji

E. Ganibegović

Grzegorz Krychowiak je prošle sezone stigao u PSG, međutim to bi mu mogla biti i jedina godina u kojoj je nosio dres ekipe iz Francuske.

Poljski igrač je stigao kao veliko pojačanje iz Seville, ali izgleda kako se nije dobro prilagodio u novoj sredini, te bi zbog toga mogao promijeniti dres.

PSG je Krychowiaka stavio na transfer listu, nakon čega se veliki broj klubova javio za njegove usluge, među kojima su Inter, Juventus, Milan i Fiorentina.

Ekipa u kojoj je poljski veznjak navodno trebao nastaviti karijeru jeste Nantes, međutim on to nije želio, te je predstavnicima Nantesa rekao kako preferira Primeru i Seriju A.

Povodom toga se oglasio predsjednik Nantesa Waldemar, koji je rekao kako je to velika šteta.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Željeli smo ga dovesti, međutim on želi u Španiju ili Italiju. Velika Šteta. Smatram ga velikim profesionalcem, već je godinu dana u PSG-u, međutim nije se naigrao", rekao je predsjednik Nantesa za Sport.pl.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi