Krzysztof Piatek odbija sve ponude

Ne želi "bilo gdje"...

Krzysztof Piatek odbija sve ponude

Krzysztof Piatek je u Milan stigao prije godinu dana iz Genoe, za oko 35 miliona eura. Sjajno je igrao Piatek u Genoi, dobro je počeo i u Milanu, ali je onda njegova forma drastično pala.

Tako je ove sezone Poljak postigao tek četiri gola za Milan.

Milan je u međuvremenu doveo Zlatana Ibrahimovića, što bi za Piateka moglo značiti i trajnu selidbu na klupu za rezervne igrače.

Zbog toga se špekuliše o mogućem odlasku Piateka sa San Sira, ali Poljak odbija sve ponude, bilo da se radi posudbama ili trajnim transferima.

Tako Calciomercato.com tvrdi da je Piatek odbio mogućnost da se vratio u Geonu, ali i da je mladi napadač odbio ponudu Crystal Palacea. Navodno on misli napuštati Milan samo ako se radi o odlasku u klub istog ili višeg "ranga".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Također, proteklih dana se špekulisalo o mogućoj razmjeni Milana i Rome u kojoj bi Piatek otišao put Rima, ali je i ta mogućnost odbačena.

Calciomercato.com tvrdi da Piatek namjerava ostati u Milanu do kraja sezone i onda sagledati svoje opcije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi