5

Komentari (5)

gaziiiiJAaaa
Samo jos SIROTINJA koja gleda ZVIJEZDE GRANDA, i kune se u dragog ALLAHA prati utakmice na BILINOM POLJU..na poluvremenu NAGRADNA IGRA:ko ima SVE ZUBE, dobija poklon bon 100 KM..prosli put samo 2 osobe dobile..
MirzaBarucic
Svi putevi vode u Jerevan. Tu utakmicu MORAMO dobiti. Nema više kalkulisanja. Finska bi realno trebala izgubiti od Italije ili maksimalno izvući neriješeno, a onda kući protiv Finaca ići na pobjedu i drugo mjesto.
MirzaBarucic
Samo da večeras nabijemo gol-razliku, itekako bi bilo dobro.
konjnakvadrat
Mirza Barucic svi putevi vode sutra na sljaku da se zaradi crkavica, a te istorijske, historijske ili povijesne utakmice okacit macku o rep, dosta je bilo i njih
MirzaBarucic
Jebaji ga jarane, pored posla čovjek mora imati i neke druge interese, zar ne? Crkavica mi je u svakom slučaju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.