Kucnuo je čas, svi putevi vode ka Bilinom Polju

Zmajevi dočekuju Lithenštajn

Kucnuo je čas, svi putevi vode ka Bilinom Polju

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će za nešto manje od dva sata početi susret protiv Lithenštajna.

U pitanju je meč 5. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koji naša reprezentacija mora dobiti ukoliko želi ostati u trci za plasman na smotru najboljih evropskih selekcija.

U Zenici je vrlo ugodno vrijeme danas pa očekujemo da bi i tribine Bilinog Polja mogle biti lijepo popunjene iako se radi o prilično neatraktivnom protivniku za našu reprezentaciju.

Navijači su krenuli ka stadionu, a naš reporter je zabilježio i nekoliko fotografija tom prilikom. U fotograleriji ih možete pogledati.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Treba dodati i to da vrlo brzo očekujemo i startne postave s ovog susreta. 

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Samo jos SIROTINJA koja gleda ZVIJEZDE GRANDA, i kune se u dragog ALLAHA prati utakmice na BILINOM POLJU..na poluvremenu NAGRADNA IGRA:ko ima SVE ZUBE, dobija poklon bon 100 KM..prosli put samo 2 osobe dobile..
1 3
MirzaBarucic
Svi putevi vode u Jerevan. Tu utakmicu MORAMO dobiti. Nema više kalkulisanja. Finska bi realno trebala izgubiti od Italije ili maksimalno izvući neriješeno, a onda kući protiv Finaca ići na pobjedu i drugo mjesto.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi