Kudra: Naši navijači će u revanšu napraviti atmosferu za pamćenje

Može li Klis do nove senzacije?

Kudra: Naši navijači će u revanšu napraviti atmosferu za pamćenje

S. Mlaćo
Teme:

FK Klis, član Druge lige Jug, prolaz dalje u Kupu BiH će tražiti protiv OFK Sloga Gornje Crnjelovo.

Ova dva tima nikada ranije se nisu sastala, pa su velika nepoznanica jedni za druge. Prvi meč se igra u Semberiji naredne srijede, dok će Klis prolaz dalje tražiti u revanšu.

Iskusni Nedim Kudra vratio se nakon povrede koljena i željno iščekuje prve utakmice.

"Zadovoljan sam. Priželjkivao sam Slogu ili Zvijezdu Gradačac. Imamo dobru ekipu, iskusnu, pripremamo se već mjesec dan i svjesni su igrači šta bi nam značio prolaz dalje. Sa dobrim rezultatom u prvoj utakmici uradili bi pola posla do prolaza, a siguran sam da možemo savladati svakog protivnika na našem stadionu. Naši navijači će napraviti atmosferu koja će se dugo pamtiti", kazao je Kudra za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Kako saznajemo, postoji mogućnost da FK Klis revanš meč ipak na svom stadionu u Buturović Polju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije