Kuha se veliki transfer? Skauti slavnog kluba gledali Elvisa Sarića

Fudbaler Sarajeva skrenuo veliku pažnju

Kuha se veliki transfer? Skauti slavnog kluba gledali Elvisa Sarića

Novopečeni reprezentativac Bosne i Hercegovine i član FK Sarajevo Elvis Sarić, po svemu sudeći, promijenit će sredinu u ljetnom prijelaznom roku.

Odličnim igrama u bh. šampionatu Sarić je privukao veliku pozornost na sebe, a iako mu je Sarajevo ponudilo novi ugovor, izvjesno je da ga neće prihvatiti i da će kao slobodan igrač potražiti novi klub.

Interesovanja za ovim 27-godišnjim fudbalerom rođenim u Dubrovniku u ovom trenutku ne nedostaje, a ako je vjerovati pisanju turskih medija, jedan od klubova koji ga je posmatrao proteklih dana je, ni manje ni više, nego - Galatasaray.

Sarića je tačnije gledao Galatasarayev skaut Johan Elmander, a turski mediji prenose da će u ovom slavnom klubu pratiti bh. fudbalera do kraja sezone, nakon čega će konačan sud donijeti trener Terim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U ovoj sezoni Sarić je za Sarajevo odigrao 22 utakmice u Premijer ligi Bosne i Hercegovine pritom je postigao tri pogotka uz pet asistencija. Član tima sa Koševa je od ljeta 2016. godine, a kroz dosadašnju karijeru je igrao još za Slobodu, Inter Zaprešić, Lučko, Vinogradar i GOŠK iz Dubrovnika.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Onda stojan vranjes moze igrat u sevilji
23 11
fk bosna sarajevo
Sarić novi Messi. Čudo od igrača. Igrat će u slavnom klubu. Unitedu, Barceloni, Interu, Juventusu, Milanu? Ako je Galatasaray slavni klub onda sam ja crvenkapica. Galatasaray je ogroman klub u granicama Turske. Ništa više, jedan europski trofej kup uefa 2001. Dinamo Zagreb je isto tako slavan klub. kup velesajamskih gradova 1967. Zato ne serite amaterčine iz redakcije.
18 22

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi