Sarajevo kreće u pregovore s jednim od ključnih igrača
Sarić je u ljeto 2016. stigao iz Slobode na Koševu, a dobre igre u bordo dresu donijele su mu i debitanski nastup u dresu bh. reprezentacije, s kojiom se trenutno nalazi u Razgradu

Bordo tim želi zadržati Sarića

Sarajevo kreće u pregovore s jednim od ključnih igrača · Saznajemo

Edmir Škorić

Jedan od ključnih igrača FK Sarajevo protekle dvije sezone zasigurno je veznjak Elvis Sarić.

U ljeto 2016. godine Sarić je pojačao Sarajevo, kada je došao nakon odlične sezone u redovima FK Sloboda. Stigao je kao veliko pojačanje i ubrzo je postao neizostavan u bordo timu.

U ovoj sezoni je Sarić odigrao 22 utakmice u Premijer ligi, pa je postigao tri gola uz pet asistencija, a dobre igre su mu omogućile da obuče dres bh. reprezentacije, pošto je dobio poziv selektora Roberta Prosinečkog za američku turneju.

Nakon toga, Sarić je pozvan i za duele sa Bugarskom i Senegalom i trenutno se nalazi u Razgradu gdje se okupila naša reprezentacija. Po završetku reprezentativne pauze, saznaje SportSport.ba iz izvora bliskih igraču, uslijedit će pregovori sa Sarajevom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelnici bordo tima će sjesti za pregovarački sto sa Sarićem, pa će 27-godišnjaka pokušati zadržati za duži period, a ugovor sa Sarajevom mu trenutno važi do ljeta.

Njegov odlazak zaista bi predstavljao ozbiljan udarac za FK Sarajevo, pa će na Koševu uraditi sve što mogu da se saradnja nastavi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

blatusa
Hahahaha,..na cesti ih mozes naci duplo boljih od te dilajle.
10 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi