Sarajevo razbilo Slaviju, Husejinović i Lelić postigli po dva gola

Prijateljski meč

Sarajevo razbilo Slaviju, Husejinović i Lelić postigli po dva gola

Edmir Škorić

Sarajevo je u prijateljskoj utakmici u Trening centru na Butmiru s 4:0 pobijedilo Slaviju.

Izabranici Husrefa Musemića su reprezentativnu pauzu iskoristili za odigravanje prijateljskog meča protiv Slavije, a u 4:0 pobjedi strijelci su bili Sanjin Lelić i Said Husejinović, koji su dali po dva gola.

Utakmicu je započeo sljedeći sastav: Adilović, Hodžić, Bekić, Kurdić, Stanojević, Crepulja, Radovac, Rahmanović, Velkoski, Halilović i Altiparmakovski, a u nastavku su priliku još dobili Herić, Husejinović, Lelić, te su pored Kurdića još nastupili i juniori Bešić i Imamović.

"Iskoristili smo reprezentativnu pauzu kako bi odigrali prijateljsku utakmicu. Mislim da je ona bila korisna za igrače što su manje igrali u posljednjim sedmicama i možemo biti zadovoljni onim što smo danas prikazali. Nadam se da ćemo u nastavku sezone igrati što bolje", rekao je dvostruki strijelac Lelić nakon meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo će, podsjećamo, u subotu 31. marta na Koševu ugostiti ekipu Krupe.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi