Ronaldo traži ličnog kuhara i nudi bogatstvo, ali zbog bizarnog razloga niko neće da prihvati ponudu

Nevjerovatna situacija

Ronaldo traži ličnog kuhara i nudi bogatstvo, ali zbog bizarnog razloga niko neće da prihvati ponudu

Esmer Oštraković

Nakon što je potpisao za Al Nassr, Cristiano Ronaldo se sa porodicom polako privikava na život u Saudijskoj Arabiji.

Naime, Ronaldo od svog dolaska u Saudijsku Arabiju pokušava da zaposli ličnog kuhara, ali niko ne želi da prihvati njegovu ponudu.

Jasno je da će njegov dolazak u Al Nassr vjerovatno biti i njegov posljednji transfer u karijeri, te će vjerovatno nakon toga završiti svoj fudbalski put.

Uveliko je Ronaldo počeo da razmišlja o životu nakon nogometa, te je u izgradnji kuća za njega i njegovu porodicu u Portugalu.

Sve bi trebalo biti gotovo u junu, a Ronaldo je krenuo da traži i ljude koji će raditi za njega u vili vrijednoj 17 miliona funti.

Ipak, niko ne želi da prihvati posao glavnog kuhara, a razlog je bizaran. Naime, svi koji su došli na razgovor žalili su se da su Ronaldo i Georgina previše zahtjevni.

Oni navodno žele da kuhar bude "majstor" u pravljenju portugalskih specijaliteta, ali , ne samo to. Traže i da zna praviti internacionalne delicije.

Mjesečna plata glavnog kuhara bila bi 4.500 funti ukoliko neko odluči prihvatiti ovaj posao, što je naravno odličan novac.

Ipak, pitanje je da li će se neko usuditi reći da zna praviti gotovo sva jela na svijetu, te ih servirati tako zahtjevnim osobama kao što su Ronaldo i Georgina.

Podsjetimo Ronaldo će danas prvi put igrati od svog dolaska u Al Nassr, ali ne za svoj klub, nego u All Star utakmici protiv PSG-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi