Kulaš: Sa nova tri boda primaći se cilju

Trener NK Iskra Bugojno

Kulaš: Sa nova tri boda primaći se cilju

S. Mlaćo

Nogometaši bugojanske Iskre u subotu su na svom stadionu deklasirali Krajišnik iz Velike Kladuše rezultatom 7:0 u okviru 21.kola Druge lige FBiH grupa Zapad, te napravili korak bliže ka prvom mjestu i plasmanu u Prvu ligu Federacije BiH.

Bugojanci su pružili dopadljivu partiju, te pokazali da su s razlogom lider prvenstva.

"Sigurno da mogu biti zadovoljan poslije 7:0 i evidenna je kvaliteta na našoj strani. Ovom prilikom čestitam svojim momcima na prikazanoj igri", kazao je trener Iskre Senid Kulaš.

U narednom kolu Iskra će u goste ekipi Ključa. Ukoliko slave Plavi sa Jaklića već mogu slaviti šampionsku titulu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Otići ćemo dole da pokušamo odigrati dobru utamicu i sa tri boda se primaći bliže cilju, a to je prvo mjesto i plasman u Prvu ligu FBiH", jasan je bio šef stručnog štaba tima sa Jaklića.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi