Kulovac na čelu FSKS, Begić i Džindo kandidati za IO FSBiH

Održana Skupština

Kulovac na čelu FSKS, Begić i Džindo kandidati za IO FSBiH

Adnan Beganović

Danas je u Sarajevu održana sjednica Skupštine Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo na kojoj je izabrano novo rukovodstvo pomenutog Saveza.

Za predsjednika Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo izabran je Galib Kulovac, dok će u Izvršnom odboru sjediti Fuad Čolpa, Miladin Vikadković, Ibrahim Hasanbegović, Elvedin Begić, Miro Pandžić, Adnan Džindo, Adnan Džemidžić, Hamdo Spahić, Eldin Baković, Samira Hurem, Emir Delić i Medžid Gvozden.

Na Skupštini su takođe izabrani kandidati Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo za Izvršne odbore Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Fudbalskog saveza Federacije Bosne i Hercegovine.

Za mjesto u Izvšnom odboru Fudbalskog saveza BiH na Skupštini koja će biti održana u decembru borit će se aktuelni predsjednik FSBiH, Elvedin Begić i Adnan Džindo, dok će se za mjesto u Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Federacije BiH boriti Hamdo Spahić i Fuad Čolpa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti