Trener FK Olimpik nakon utakmice

Kulović: Da smo pogodili, priča bi bila drugačija

S. Mlaćo

Nogometaši Olimpika danas su protiv Sarajeva (0:1) pružili veoma dobru partiju, prije svega jako borbenu, ali nisu uspjeli doći do bodova.

 Izabranici Faruka Kulovića u par navrata opasno su zaprijetili, međutim, nisu imali ni sreće. 

"Ja sam rekao da će ovo biti teška utakmica i to se obistinilo. Mi smo u prvom poluvremenu dosta dobro stajali na terenu, a u prvom poluvremenu je falio taj pogodak. Nismo uspjeli u nekim svojim nakanama naprijed, te je Sarajevo to iskoristilo i napravu prevagu. Na nama je da idemo dalje, te već u slijedećoj utakmici ispravimo greške", kazao je Kulović.

Olimpik je ovim porazom ostao na posljednjem mjestu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nama je svaka utakmica zahtjevna i svaka utakmica kvalifikacija. Sarajevo je izuzetno dobra ekipa, a a nama je da se okrenemo Vitezu, dok naravno gledamo i te ekipe koje na neki način hvatamo. Rekao sam nam da će nam trebat puno sreće i mislim da smo postigli pogodak da bi bila potpuno drugačija priča", mišljenja je trener Olimpika Faruk Kulović. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi