8

Komentari (8)

demar
Smijesno, jedan od najboljih Svedanina ako ne i najbolji u ovom trenutnu igra 20 minuta, e Boze sacuvaj
TesanjskiBrnjo
Strani igraci u Svedskoj su uglavnom hamali koji rade za Švede originalne kao na bausteli sto Bosnjo hamala. Ibrahim je bio klupa Larsonu, Ljungbergu, Bergu i Bendtneru najboljim dijelom karijere.
Krosteutegurovic
Kakvom Bentneru jarane pa on je Danac, a Ljungberg uopšte nije ista pozicija tako nemoj lupati. Pozdrav
TesanjskiBrnjo
Mislio sam na Svena Bendera iz Bayer Leverkusena.
Keno
Neseri i ti vise zlatane jebla te svedska satro ti neki svedjanin
Shik
E toje poruka svim mladim stranog porijekla igracima.Da dok je on tu nece imati mjesta u ekipi.Pa i ne cudi sto se odlucuju za svoje korijene.
BlueSEVER
Adnanos
Tako ti je to ako se zoves Dejan. I Allbäck je igrao a Zlatan sjedio na klupi i ako je vec tada Zlatan bio 10 puta bolji. Ali ima i toga sto je mlad a u Svedskoj da bi igrao je najbitnije iskustvo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.