Kunić ne ostaje u Poljskoj

Vratio se u BiH

Kunić ne ostaje u Poljskoj

E. Čaušević

Petar Kunić prošle sezone bio je najbolji strijelac banjalučkog Borca, ali je nakon ispadanja ovog kluba u niži rang odlučio da promijeni sredinu.

Kako je SportSport.ba pisao prije desetak dana Kunić je otputovao u Poljsku gdje je trenirao s ekipom Miedz Legnica. Ipak, prema svemu sudeći Kunić neće ostati u ovom klubu iako je pokazao svoj kvalitet na treninzima, te će najvjerovatnije karijeru nastaviti u Premijer ligi BiH.

"Potpisao sam predugovor s Miedzom, ali stvari su se zakomplikovale. Taj transfer je propao zbog stvari koje nisu bile do mene. Još uvijek vrijedno treniram i čekam pravu ponudu. Vidjet ćemo na kraju šta će biti", rekao je Kunić za SportSport.ba.

Podsjećamo, ovaj fudbaler povezivao se prethodnih sedmica s nekoliko bh. klubova, a najveći interes za njega pokazali su Sarajevo i Željezničar. Ipak, Kunić je na kraju izabrao odlazak na probu u Poljskoj, no kako stvari stoje ipak će ostati u BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi