Sloboda ne miruje s pojačanjima: Traži se špic, veznjak i golman

Tuzlanski klub radi punom parom

Sloboda ne miruje s pojačanjima: Traži se špic, veznjak i golman

E. Čaušević

FK Sloboda radi punom parom što se tiče priprema za novu sezonu, a čelnici kluba doveli su nekoliko zaista zvučnih pojačanja.

Klub s Tušnja jučer je objavio dolaske čak trojice fudbalera, a saradnju sa Slobodom potpisali su Ivan Baraban, Said Husejinović i Mehmed Alispahić. Ipak, čelnici tuzlanskog kluba se ne žele zaustaviti na tome i već tragaju za novim pojačanjima.

Kako saznaje SportSport.ba u Slobodi još uvijek traže pojačanje u napadu, veznom redu i golmanskoj poziciji. Prvi "pik" Slobode što se napada tiče je fudbaler Borca, Petar Kunić, a da li će ovaj napadač karijeru nastaviti na Tušnju znat će se do kraja dana.

Što se tiče golmanske pozicije najbliži Slobodi je Mirza Hamzabegović koji je već branio u dresu tuzlanskog kluba. Sloboda traži i pojačanje za vezni red, ali se još uvijek ne zna ko se nalazi na radaru kluba s Tušnja.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti