Sloboda dovela novo pojačanje

Ćivić stigao iz Zvijezde

Sloboda dovela novo pojačanje

E. Čaušević

Fudbaleri tuzlanske Slobode danas će zvanično početi pripreme za novu sezonu uz dosta promjena na Tušnju.

Pored promjene na trenerskoj klupi u tuzlanskom klubu sigurno će biti dosta promjena i u igračkom kadru. Novo ime na današnjoj prozivci Slobode je i dojučerašnji igrač Zvijezde iz Gradačca, Muharem Ćivić.

Ovaj 25-godišnji vezni fudbaler odlučio je napustiti klub iz Gradačca i svoju karijeru će nastaviti na Tušnju. Kako saznaje SportSport.ba Ćivić je sa ovim klubom potpisao saradnju na godinu dana.

Ćivić je u dresu Zvijezde u sezoni iza nas u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine odigrao 27 utakmica postigao je tri gola i dodao je pet asistencija.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi