Kunić pojačava Borac, čeka se Radulović

Crveno-plavi prave snažan tim

Kunić pojačava Borac, čeka se Radulović

Mladi napadač Petar Kunić ponovo će obući crveno-plavi dres.

Poslije kratke epizode u Novom Pazaru, 23-godišnji fudbaler odlučio je da drugi dio sezone provede u banjalučkom Borcu. 

"Postigao sam usmeni dogovor sa rukovodstvom Borca, ali i dalje čekam papire. Mislim da bi sve trebalo biti gotovo iza Nove godine", rekao je Kunić za SportSport.ba i dodao da se jako veseli povratku na Gradski stadion i novom susretu sa banjalučkom publikom.

U redove crveno-plavih mogao bi se vratiti i vezista Aleksandar Radulović (29), koji je u jesenjem dijelu šampionata nastupao za ekipu Metalleghea.

"I dalje sam u fazi pregovoranja. Prioritet mi je inostrani angažman i nadam se da će do toga doći. U slučaju da ne uspijem u tome, izvjesno je da ću potpisati za Borac", izjavio je Radulović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

FK Borac planira da dovede još nekoliko provjerenih igrača pred nastavak takmičenja u Prvoj ligi RS, a na meti Velikana iz Platonove, između ostalih, su i Bojan Burazor i Bojan Puzigaća. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi