Poznat domaćin finalne utakmice Kupa BiH
FOTO: E. Dindic

Održana sjednica Izvršnog odbora NFSBiH

Poznat domaćin finalne utakmice Kupa BiH

Haris Zilić

Danas je u Sarajevu pod predsjedavanjem predsjednika NS/FS BiH Vice Zeljkovića održana 12. sjednica Izvršnog odbora, navodi se u zvaničnom sajtu NS/FS BiH.

Na sjednici je usvojen Zapisnik sa 11. sjednice IO NS/FS BiH održane dana 24.02.2022. godine, prijedlog Izvještaja o izvršenju plana prihoda i rashoda za 2021. godinu, prijedlog plana prihoda i rashoda za 2022. godinu, plana rada za 2022. godinu i Izvještaj o reviziji finansijskih izvještaja NS/FS BiH za 2021. godinu.

Usvojen je i prijedlog odluke o formiranju Arbitražnog suda NS/FS BiH.

Odlučeno je da se utakmica finala KUP-a BiH igra dana 19.05.2022. godine u 17:00 sati na stadionu „Bilino polje“ u Zenici.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Žrijeb završnice UEFA Evropskog prvenstva za kadetkinje 2022. godine, a koje će se po prvi puta održati u našoj zemlji, će se održati u Sarajevu na dan 05.04.2022. godine sa početkom u 18:00 sati (hotel „Hills“ Ilidža).

Top Komentari

CrveniKakanj
Super, dolazimo gledati Veleža.
6 1
enko
U ovoj sedmici .napokon dvije dobre odluke,trening u trening centru i finale u zenici.da nisu clanovi izvrsnog odbora pojeli nesto pogresno pa dinose ovaje odluke
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi