8

Komentari (8)

Mingiling
Da li ce se nicim izazvano lizanje guzova i onoga sto preko dvoje visi, a sto krasi ove dvije navijacke skupine koje u zadnje vrijeme nemilice isto forsiraju u jednu ruku smatrajuci to nekom njihovom preuzetom obavezom a u drugu ruku obaveza koja ni njima samima nije jasna bas najjasnije veceras jednostavno da se igrom slucaja navedena pornjava raspline kao balon od sapunice ostaje nam da vidimo...
vence
U zivotu ne procitah besmislenije misli ne odvojene tackom i zarezom!
Mingiling
Evo jedan , ahahahha...oplakah OCAM...
rabodimis
dodik i njegova pascad/covic/bakir like this.. Ti dzukac zlobni nemas pametnijeg posla ? Obaveze su uvijek JASNE i zna se sta su.. BiH-a i antifasizam !! I ako se desi par modrica izmedju budala ta obaveza se nece promijenit, uzalud se nadas papak.. Opet smo sutra zajedno i u Mostaru i u Sarajevu.. ;) Korektnije je rec u ovom slucaju da si ti isuvise plitak da bi razumio tako nesto, zato ti se cini da je NAMA nesto nejasno.. PS Vrati se u tor, hitno, ovce tvoje ne mogu bez tebe..
Mingiling
Glupane glupane glupane....ahahahhaa.. oplakah OCAM...
Ljacmu1
Jovičić je slaba karika. Velež će imat problema kod centaršuteva.
Ništa Dženo ubuduće čitaj komenare hadalja sa sportsport ba i klixa i tako sastavljaj ekipu pošto su veći stručnjaci od Fergusona.
user1647010875
Fali vam jedan kod Veleza igrac...sta je sa Haskicem i Radovcem?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.