Horde Zla će gostovati na Grbavici ili u Konjicu?

Čeka se odluka Saveza

Horde Zla će gostovati na Grbavici ili u Konjicu?

S. Mlaćo

FK Igman iz Konjica će u polufinalu Kupa BiH odmjeriti snage sa FK Sarajevo.

Prvi meč igra se na stadionu Asim Ferhatović Hase 6. aprila, dok je revanš 20. aprila.

U Igmanu vjeruju da bi ovaj meč mogli igrati na svom stadionu, a ukoliko se to ne desi, 'domaći teren će im biti stadion Grbavica, dom FK Željezničar.

"S obzirom da gradski stadion nije kontruisan po premijerligaškim pravilima, za sada je situacija takva da Igman neće moći igrati ma svom stadionu. No, poslat je zahtjev za dobravanje igranja na gradskom stadion u Konjicu. U skorijem vremenu ćemo obavijestiti javnost o odluci Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine", stoji u objavi FK Igman.

Sigurno da će navijači Sarajeva u velikom broju pojaviti se na Grbavici ili u Konjicu, pa će bordo momci osjećati se kao na svom stadionu.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Nema sumnje da će i navijači Igmana prisustovati na oba navedena meča, kako bi sa svojim ljubimcima uživali u velikom uspjehu kluba.

Igman je i trenutni lider na tabeli Prve lige FBiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Starigrad01
Preko željaninog stadiona u finale,Neprocjenjivo
6 12
unioni
Kakve jojde jla na Grbavici, seljaci jedni bi sve shebali što se može sj... Brukaju glavni grad u BiH gdje god da krenu na gostovanje...
11 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi