5

Komentari (5)

user1605368976
Kako Borac dobi teškog protivnika u polufinalu.
starigrad
Topalović sudi Sarajevu. Moraju Bordo momci dva puta bolje igrati da pobjede Siti i Sabriju
Alpasinacxx
Ovo je strašno šta se radi da se Borac gura u vrh BH nogometa. Barem pet utakmica lakrdije od suđenja, sude im sudije iz BL, pa onda dobiju Klis ofirno u polufinalu kupa, pa im se evo štima i raspored da mogu fino odmarati ekipu, liga petak, kup utorak...strašno i preofirno.
VIP
@Alpasinacxx Crkni pseto pogano u svojoj pakosti! Klis je mogao svako od ove tri ekipe dobiti. Sikter!
kibicer
hahahahah barem pet utakmica im sudila sudije iz BL hahahah...e moj stručnjak, Borcu nije niti jednu utakmicu sudio sudija iz BL , a koliko si glup je i dokaz sto ti je napisao VIP...ko god da je dobio Klis dobio bi, a da je dobilo SA onda nebi bilo ofirno.... I DOSTA JE VIŠE SARAJEVSKIH KRIMINALACA NA ČELU SAVEZA !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.