Određena službena lica za revanš mečeve polufinala Kupa BiH
FOT: A. Čaušević

Utakmice se igraju u srijedu

Određena službena lica za revanš mečeve polufinala Kupa BiH

Haris Zilić

U srijedu 19. aprila očekuju nas revanš utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine u fudbalu. Od 16 sati Zrinjski će dočekati Tuzla City, a od 18:30 Željezničar će biti domaćin Veležu.

Zrinjski je na Tušnju slavio sa 3:0 tako da će revanš duel biti stvar formalnosti za oba tima. Teško je vjerovati da Tuzla City može prirediti ogromnu senzaciju i anulirati tri gola prednosti Plemića.

Uzbudljivije će svakako biti na Grbavici.

Velež dolazi u Dolinu ćupova sa golom prednosti jer su slavili u prvom meču u Mostaru rezultatom 1:0. Otvoren rezultat koji daje šansu za oba tima.

Određena su i službena lica za revanš duele polufinala Kupa BiH.

Susret na Grbavici sudit će Dragan Petrović iz Banja Luke, a pomoćnici će biti Arnel Novalić iz Doboj Istoka i Radislav Kačavenda iz Gradiške.

Oglasi

Dužnost četvrtog arbitra na duelu Željezniačar - Velež obavljat će Miloš Gigović iz Gradiške.

Na duelu između Zrinjskog i Tuzla Citya uloga glavnog arbitra pripala je Adisu Mulahasanoviću iz Sarajeva.

Pomoćnici Mulahasanoviću će biti Enes Đozić iz Sarajeva i Nebojša Žugić iz Banja Luke.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Četvrti sudija na meču Zrinjski - Tuzla City je Dragan Kesić iz Gradiške.

Ovome dodajmo da će delegat na duelu na Grbavici biti Haris Gvozden iz Sarajeva, posmatrač suđenja će biti Dalibor Drašković iz Istočnog Sarajeva. Na meču Zrinjski - Tuzla City posmatrač suđenja je Midhat Aranutović iz Tuzle, a delegat Safet Radmilović iz Goražda.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
E svasta,kontrolor sudenja iz tuzle u kontroli klubu iz tuzle ili delegat iz sarajeva u sarajevu kod zelje.nikada to pravilnik nije dozvoljavao a sad izgleda moze.,ali kad xnamo ko vodi takmicarsku komisiju i sudijsku onda nam je sve jasno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi