Različite satnice za sve mečeve četvrtfinala Kupa BiH

Susreti se igraju početkom marta

Različite satnice za sve mečeve četvrtfinala Kupa BiH

Admin Čaušević

Već na startu drugog dijela sezone pojedini premijerligaši će imati itekako zgusnut raspored. 

Šest od osam učesnika četvrtfinala Kupa BiH dolazi iz Premijer lige te ih već u prvoj sedmici čekaju tri susreta, dva ligaška i jedan u najmasovnijem klupskom takmičenju.

U četvrtfinalu se nalaze još dva kluba iz Prve lige i to Zvijezda Gradačac i Igman Konjic. Upravo će dva "federalca" međusobno odmjeriti snage.

Prvi susreti igraju se 2. marta, a interesantno svi susreti će se igrati u različitim terminima tako da se satnica neće preklapati.

Program će od 13 sati na Banja Ilidži otvoriti Zvijezda i Igman, dok će se od 15 sati sastati Tuzla City - Borac.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Reflektori će se prvo paliti na stadionu Asim Ferhatović Hase gdje od 17 sati Sarajevo dočekuje Slobodu, dok od 19 sati na stadionu Rođeni igraju Velež - Široki Brijeg.

Revanš susreti su na programu 16. marta. Važno je i dodati da pravilo gola u gostima neće važiti pa će biti interensatno za vidjeti kako će se klubovi postaviti.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zulfikar
Razliciti termini da se ipak ostavi mjesta za telefonski poziv ukoliko bude stani pani.
2 1
Nane_GR
Samo da pitam kako će Zvijezda igrati kad imaju zabranu igranja i u kupu i ligaških utakmica. Pisano o tome na njihovom forumu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti