VIDEO: Gledajte izvlačenje parova četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine

VIDEO: Gledajte izvlačenje parova četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine

E. Čaušević, foto: T. Hebib

U prostorijama Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine od 12 sati održava se žrijeb parova četvrtfinala Kupa naše zemlje koji možete pratiti i uživo putem videoprenosa.

Osmina finala Kupa BiH koja se igrala prethodnog vikenda donijela nam je nekoliko velikih iznenađenja i sjajnih utakmica, te je sigurno da nas čeka velika borba do samog kraja ovog takmičenja.

Ljubitelji fudbala u našoj zemlji su nakon tri mjeseca pauze su konačno došli na svoje, a proljetni dio sezone startao je na odličan način mečevima osmine finala.

Već danas ćemo saznati parove četvrtfinala ovog takmičenja i sigurno je da ćemo i u ovoj fazi imati nekoliko spektakularnih okršaja.

Žrijeb parova četvrtfinala Kupa BiH održava se u prostorijama NSBiH i počinje u 12 sati, a čak tri kluba iz nižeg ranga uspjeli su da dođu do ove faze takmičenja.

Plasman u četvrtfinale Kupa BiH su ostvarili: Željezničar, Zrinjski, Velež, Tuzla City, Radnik iz Bijeljine, Rudar Prijedor, Tuzla City, Sloga Meridian i Zvijezda iz Gradačca.

Oglasi

Izvlačenje parova za ovu fazu takmičenja možete pratiti i putem direktnog prenosa na videolinku ispod.

Podsjećamo, titulu u Kupu BiH brani mostarski Velež koji je prošle godine došao do trofeja pobjedom u finalu protiv Sarajeva.

Rođeni su do titule osvajača Kupa BiH došli na stadionu Bilino polje u Zenici, te su slavili nakon penala.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Također, što se tiče četvrtfinalnih mečeva od ove faze će se igrati dvije utakmice.

Prvi mečevi četvrtfinala Kupa BiH na rasporedu su već iduće sedmice, odnosno 1. marta, dok se revanš mečevi igraju 15. marta.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi