Kuranyi: Novac mi uopšte nije važan
FOTO: EPA

Traži novu sredinu

Kuranyi: Novac mi uopšte nije važan

Bivši njemački reprezentativac Kevin Kuranyi (34) u potrazi je za novim poslodavcem.

Iskusni napadač je u proteklom periodu trenirao sa Stuttgarter Kickersom kako bi održao pravu formu, a tokom razgovora za list Bild izjavio je da mu je cilj na profesionalnom nivou igrati još dvije sezone.

"Cilj mi je igrati još dvije godine, prvenstveno u Njemačkoj. Ja sam u formi i osjećam se spremno. Da li bi mogao igrati u trećoj ligi? U drugoj sigurno, ali za treću bi se razmislilo. Novac mi uopšte nije važan", kazao je Kuranyi. 

Kada su u pitanju planovi za budućnosti, u trenerskim vodama se ne vidi.

"Ostat ću sigurno u fudbalu, ali za mene bi bilo zabavnije biti menadžer, odnosno da se brinem o igračkim karijerama", dodao je iskusni Kuranyi. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kuranyi je svoju karijeru započeo u brazilskom Petropolisu, a tokom karijere još je nastupao za San Miguelito, Stuttgart, Schalke, Dinamo iz Moskve i Hoffefnheim. Za reprezentaciju Njemačke je odigrao 52 utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti